50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

joop2

Apeldoorn

 

Joop Kuiper

Uw loopbaanadviseur voor de regio Apeldoorn is Joop Kuiper. Joop is een ervaren loopbaancoach en heeft een stevige achtergrond als P&O adviseur, manager en projectleider op het brede gebied van HRM.

Hij heeft gewerkt bij toonaangevende organisaties in Apeldoorn in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en heeft zich vervolgens gevestigd als zelfstandig loopbaancoach voor ervaren werknemers. Gedurende zijn loopbaan heeft Joop een stevig netwerk opgebouwd dat hij graag voor anderen openstelt. 

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Joop heeft diverse opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van mens en werk waaronder een post-doctorale opleiding HR strategie, mediation, coaching en een masterprogramma professionele loopbaanbegeleiding.

Hij heeft de afgelopen jaren veel mensen begeleidt die vastliepen in hun werk, die te maken kregen met een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag en die door de bomen het bos niet meer zagen. Als coach kan hij je helpen de juiste weg te kiezen in de richting van een nieuwe baan of als zelfstandige.

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding het beste bij u past. Bel ons gerust.

telephone icon red026 - 2022159

 

Klanten over Joop:

  •  "Joop, hartelijk dank voor je coaching. Vertrouwen houden, positief en actief blijven, volhouden werkt." (Gerard).
  • "De zoekrichting had ik zelf al vaststaan maar de begeleiding was verder prima" (Robert). 
  • "Ik heb de sollicitatie gesprekken goed voor kunnen bereiden. Mooi om zo snel weer aan het werk te zijn. Hij heeft een paar goede tips gegeven, en we hadden samen een goede klik". (Ruurd). 
  • Door de voorgenomen sluiting en overplaatsing van mijn vestiging verkeerde ik in grote onzekerheid over mijn baan en mijn toekomst. Joop heeft me in korte tijd weer op weg geholpen. Ik heb Joop leren kennen als een betrokken vraagbaak, als een energieke coach en als een vakkundig professional die snel tot de kern komt van de vraagstukken.” (John)

CONTACT

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: