50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

20160223 Joop Kuiper19 2

Apeldoorn

Joop Kuiper

 

 

Uw loopbaanadviseur voor de regio Apeldoorn en de Veluwe is Joop Kuiper. Joop is een ervaren loopbaancoach en heeft een stevige achtergrond als P&O adviseur, manager en projectleider op het brede gebied van HRM. Hij heeft gewerkt bij toonaangevende organisaties in Apeldoorn in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en heeft zich vervolgens gevestigd als zelfstandig loopbaancoach voor ervaren werknemers. Gedurende zijn loopbaan heeft Joop een stevig netwerk opgebouwd dat hij graag voor anderen openstelt.

 

Joop koppelt zijn kennis van organisatie- en veranderprincipes aan een goed gevoel voor belangen en emoties en voor wat mensen in beweging brengt.  Bovendien houdt hij van een “hands-on” aanpak; zijn werkwijze is altijd resultaatgericht, praktisch en concreet. Steekwoorden in de samenwerking zijn transparantie, humor, integriteit en zorgvuldigheid, zakelijkheid en vertrouwen. Joop werkt vanuit de overtuiging dat mensen op iedere leeftijd neigen naar ontdekken, leren en ontwikkelen. Daarnaast vindt hij dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor keuzes in hun leven en werk.

 

“Het is fijn als je kunt werken met iemand uit de praktijk, die zelf vele sollicitanten heeft gesproken en die weet waar werkgevers op letten bij het selecteren van de juiste medewerker”.

 

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Joop heeft diverse opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van mens en werk waaronder een post-doctorale opleiding HR strategie, mediation, coaching en een masterprogramma professionele loopbaanbegeleiding. Hij heeft de afgelopen jaren veel mensen begeleidt die vastliepen in hun werk, die te maken kregen met een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag en die door de bomen het bos niet meer zagen. Als coach kan hij je helpen de juiste weg te kiezen in de richting van een nieuwe baan of, wie weet een nieuwe begin als zelfstandige.

 

Klanten over Joop:

 "De zoekrichting had ik zelf al vaststaan maar de begeleiding was verder prima" (Robert)

"Ik heb de sollicitatie gesprekken goed voor kunnen bereiden. Mooi om zo snel weer aan het werk te zijn. Hij heeft een paar goede tips gegeven, en we hadden samen een goede klik". (Ruurd)

Door de voorgenomen sluiting en overplaatsing van mijn vestiging verkeerde ik in grote onzekerheid over mijn baan en mijn toekomst. Joop heeft me in korte tijd weer op weg geholpen. Ik heb Joop leren kennen als een betrokken vraagbaak, als een energieke coach en als een vakkundig professional die snel tot de kern komt van de vraagstukken.” (John)

 

Wij adviseren u graag welke begeleiding en coach in uw situatie het beste resultaat oplevert.

telephone icon red055 - 2032079

 

CONTACTWilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: