50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

Amsterdam - Nico Ridder

nicoridder

Voor een second opinion

Mr. Nico Ridder

 phone icon Bel: 020 - 6731582

Werknemers met problemen op het werk, dreigend ontslag of uitkeringsperikelen, kunnen advies en coaching krijgen. In een eerste (telefoon)gesprek wordt vaak al veel duidelijk over de strategie die gevoerd kan worden bij dreigend ontslag of andere problemen op het werk. We bespreken met u de mogelijkheden en onmogelijkheden van verdere juridische stappen of het bereiken van overeenstemming met uw werkgever in lopende of dreigende geschillen. Ook met vragen over een uitkering WW of WIA kunt u bij ons terecht.

Werknemers die vanuit de WW, of vanuit een dienstbetrekking als zelfstandige willen beginnen, adviseren we over de gevolgen voor de WW. Veel mensen weten niet dat je als zelfstandige een vrijwillige verzekering tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en ook werkloosheid, kunt afsluiten bij het UWV. We kunnen u daarover adviseren.

Voor een uitgebreid adviesgesprek kunt u meestal binnen twee dagen bij ons terecht, ook buiten de normale kantooruren. Advies op afstand, middels e-mail en telefoon behoort ook tot de mogelijkheden. Doorgaans vergoedt de werkgever de kosten van juridisch advies.

Werkgevers: u kunt bij ons terecht voor ontslagzaken en re-integratie actviteiten, aanvragen ontslagvergunningen bij het UWV Werkbedrijf, ontbindingszaken bij de kantonrechter en vastellingsovereenkomsten met de werknemer.