50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

 

EllyDikker KaartRegio Castricum

Elly Dikker

 

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Castricum, Alkmaar en Amsterdam is mw. Elly Dikker. Elly is een zeer ervaren loopbaancoach en heeft een stevige achtergrond in diverse rollen, als manager, projectleider en adviseur op het brede terrein van HRM.

Elly begeleidt ervaren mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Dat kan zijn om beter te functioneren in een bestaande functie, maar ook om nieuwe wegen te ontdekken in uw loopbaan wanneer u zich verder wilt ontwikkelen of wanneer u een andere baan zoekt door ontslag.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Elly haalde in 1999 haar Master in Managing Human Resources. In 2008 volgde zij een post HBO jaaropleiding tot doelgericht coach en specialiseerde zij zich tot loopbaancoach via diverse verdiepingsmodules. Elly is NOLOC erkend loopbaancoach en aangesloten bij de beroepsvereniging NVP.

Vanuit haar studies, vakopleidingen, maar vooral ook vanuit praktijk en levenservaring, begeleidt Elly mensen zoals u om vanuit de kern levens- en loopbaankeuzes te maken waarmee u echt verder kunt. Ze zet daarbij tussen de gesprekken door diverse opdrachten in, test indien nodig en voert met u gesprekken die leiden tot een dieper zelfinzicht, meer durf en vertrouwen om werkwensen te realiseren.

 

“Omdat ieder mens uniek is, werk ik op basis van maatwerk en zet ik middelen in die bij u passen en uw soms wat verborgen sterke kant naar boven haalt.”

 

Het streven van Elly is dat iedereen in staat is zelf de regie te nemen. Door te spiegelen, reflecteren en soms te confronteren hervindt u richting en vertrouwen en komt u dichter bij uw doel. Daarbij kunt u in het traject rekenen op haar betrokkenheid, openheid, integriteit en warme, maar soms ook prikkelende houding. Daarnaast zet Elly vanuit haar uitgebreide HRM achtergrond haar kennis van organisaties, solliciteren en de arbeidsmarkt voor u in.

In het traject worden verschillende fasen doorlopen:

  • ontdekken van drijfveren, talenten, krachten en datgene wat u zoekt in een werkomgeving.
  •  uw stevige kant benutten, regie in eigen hand nemen, kansen zien en benutten.
  • begeleiding bij de zoektocht naar nieuw werk: bijvoorbeeld LinkedIn benutten, de arbeidsmarkt ontdekken, uw netwerk gebruiken en sollicitatiegesprekken oefenen.

 

 

Klanten over Elly Dikker:

"Ik ben aangenomen als receptiemedewerker. zo'n baan en locatie stond zeker op mijn verlanglijstje en je ziet het 't komt je uiteindelijk toch toe, zeker dankzij jou goeie tips en begeleiding van het 50+ traject is het toch op mijn 62e gelukt. groeten" (Sjaak)

"Ik vond het heel prettig om in deze periode de mogelijkheid te hebben om met een neutrale persoon (niet privé gerelateerd) te praten. Daarbij komt dat Elly een fijn mens is waar je je veilig bij voelt en die heel goed in staat is om positieve feedback en een positieve stimulans te geven". (Jesse)

"Ik ben erg blij met Elly Dikker. Ze is professioneel / hulpvaardig/ zeer deskundig. En het eindresultaat is een nieuwe baan" (André)

"Het outplacement traject heb ik als zeer positief ervaren. Tussen Elly en mij bestond al snel een gevoel van vertrouwen en wij zagen elkaar elke 14 dagen, waardoor de  continuïteit ook gewaarborgd was. Als ik in een cijfer uitdruk hoe ik de begeleiding heb beleefd, is dit een 9 waard" (Loes).

"Ik heb vorige week een gesprek gehad met Loes en zij heeft traject als zeer prettig ervaren. Dat is allereerst prettig voor haar. In mijn ogen is Loes een voorbeeld voor oudere werkzoekenden. Haar motivatie, inzet, positieve instelling én realistische kijk op de arbeidsmarkt vind ik kenmerkend. Ook voor ons goed om te horen dat het traject bij jullie goed bevallen is. Wie weet kunnen we nog eens iemand aanmelden, op dit moment is er geen traject voorhanden. Maar we houden zeker contact. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!" (Opdrachtgever Eric)

"Mijn coach, Elly Dikker, stelde zich op als een zeer innemende en betrokken persoon en na iedere bijeenkomst had ik meer dan voldoende inspiratie opgedaan om een nieuwe baan zullen gaan vinden. Ook de niet zakelijke kant van mijn situatie heeft ze niet ontzien en kon ik het nodige op persoonlijk vlak ook met haar delen. Ik dank haar voor haar inzet" (Sjaak).

"Elly is heel positief, heeft een geheel eigen visie en eigen benadering en respecteert daarbij mijn uitgangspunten. Helpt deze zo nodig aan te scherpen. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werkwijze. Ik was verrast hoe ruimtegevend zij was en hoe helend dit was na een frontale botsing met mijn oude werkgever. Ik ben weer volledig aan het werk" (Wiard)

"Ik ben door Elly Dikker op een zeer prettige en uitstekende wijze geholpen in mijn outplacementtraject!" (Peter).

"Elly Dikker, mijn coach wil ik graag bedanken. Ik voelde gelijk een goede klik. Voor zover mogelijk heeft Elly mij goed op weg kunnen helpen. De onderwerpen werden duidelijk uitgelegd met veel interesse zodat ik het geleerde in het begin direct kon toepassen bij het solliciteren. Elly geef ik een 9 ½  als coach en voor haar begrip en luisterend oor waar nodig een 10!" (Sandra).

 

Wij willen u graag adviseren en met u bepalen welke begeleiding in uw situatie het beste resultaat oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op.

telephone icon red0251 - 700238

 

CONTACT

 

 

 Wilt u vrijblijvend advies over outplacement?


Laat ons u bellen op een tijdstip dat het u schikt.

Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Voer de weergegeven tekens in: