50+ Carrière

Outplacement & loopbaanbegeleiding

 

EllyDikker KaartRegio Alkmaar

Elly Dikker

Uw outplacement- en loopbaancoach voor de regio Alkmaar is Elly Dikker. Elly is een zeer ervaren loopbaancoach en heeft een stevige achtergrond in diverse rollen, als manager, projectleider en adviseur op het brede terrein van HRM.

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Elly begeleidt ervaren mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Dat kan zijn om beter te functioneren in een bestaande functie, maar ook om nieuwe wegen te ontdekken in uw loopbaan wanneer u zich verder wilt ontwikkelen of wanneer u een andere baan zoekt door ontslag.

Elly haalde in 1999 haar Master in Managing Human Resources. In 2008 volgde zij een post HBO jaaropleiding tot doelgericht coach en specialiseerde zij zich tot loopbaancoach via diverse verdiepingsmodules. Elly is NOLOC erkend loopbaancoach en aangesloten bij de beroepsvereniging NVP. 

 

Wilt u komen kennismaken? Bel ons als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

telephone icon red020 - 6731582

 

Klanten over Elly:

  • "Ik ben aangenomen als receptiemedewerker. zo'n baan en locatie stond zeker op mijn verlanglijstje en je ziet het 't komt je uiteindelijk toch toe, zeker dankzij jou goeie tips en begeleiding van het 50+ traject is het toch op mijn 62e gelukt. groeten" (Sjaak).
  • "Ik vond het heel prettig om in deze periode de mogelijkheid te hebben om met een neutrale persoon (niet privé gerelateerd) te praten. Daarbij komt dat Elly een fijn mens is waar je je veilig bij voelt en die heel goed in staat is om positieve feedback en een positieve stimulans te geven". (Jesse). 
  • "Ik ben erg blij met Elly Dikker. Ze is professioneel / hulpvaardig/ zeer deskundig. En het eindresultaat is een nieuwe baan" (André). 
  • "Het outplacement traject heb ik als zeer positief ervaren. Tussen Elly en mij bestond al snel een gevoel van vertrouwen en wij zagen elkaar elke 14 dagen, waardoor de  continuïteit ook gewaarborgd was. Als ik in een cijfer uitdruk hoe ik de begeleiding heb beleefd, is dit een 9 waard" (Loes).
  • "Ik heb vorige week een gesprek gehad met Loes en zij heeft traject als zeer prettig ervaren. Dat is allereerst prettig voor haar. In mijn ogen is Loes een voorbeeld voor oudere werkzoekenden. Haar motivatie, inzet, positieve instelling én realistische kijk op de arbeidsmarkt vind ik kenmerkend. Ook voor ons goed om te horen dat het traject bij jullie goed bevallen is. Wie weet kunnen we nog eens iemand aanmelden, op dit moment is er geen traject voorhanden. Maar we houden zeker contact. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!" (Opdrachtgever Eric). 
  • "Mijn coach, Elly Dikker, stelde zich op als een zeer innemende en betrokken persoon en na iedere bijeenkomst had ik meer dan voldoende inspiratie opgedaan om een nieuwe baan zullen gaan vinden. Ook de niet zakelijke kant van mijn situatie heeft ze niet ontzien en kon ik het nodige op persoonlijk vlak ook met haar delen. Ik dank haar voor haar inzet" (Sjaak).
  • "Elly is heel positief, heeft een geheel eigen visie en eigen benadering en respecteert daarbij mijn uitgangspunten. Helpt deze zo nodig aan te scherpen. Ik ben erg enthousiast over haar en haar werkwijze. Ik was verrast hoe ruimtegevend zij was en hoe helend dit was na een frontale botsing met mijn oude werkgever. Ik ben weer volledig aan het werk" (Wiard)
  • "Ik ben door Elly Dikker op een zeer prettige en uitstekende wijze geholpen in mijn outplacementtraject!" (Peter).
  • "Elly Dikker, mijn coach wil ik graag bedanken. Ik voelde gelijk een goede klik. Voor zover mogelijk heeft Elly mij goed op weg kunnen helpen. De onderwerpen werden duidelijk uitgelegd met veel interesse zodat ik het geleerde in het begin direct kon toepassen bij het solliciteren. Elly geef ik een 9 ½  als coach en voor haar begrip en luisterend oor waar nodig een 10!" (Sandra).

 

CONTACT

 

 

 

Wilt u dat wij u bellen?


Uw naam:*
Uw telefoonnummer:*
Uw e-mailadres:*
Wanneer wilt u gebeld worden?*
Recaptcha: